SOLARSTRIPS

A SOLARSTRIPS ™ jellemzői

Ez a termék Európában még nem kapható.

Exkluzív keverék az optimális táplálkozásra.
Szabadalmaztatott eljárás, maximális biológiai hasznosulás.
Nagyon jó ízű, és kényelmes a használata.
Lehet szállítani, vagy küldeni mindenhova.

A ForeverGreen szabadalmaztatott terméke az Alpha3CMP ™ , a tengeri fitoplankton legtisztább keveréke. Minden SolarStrip tartalmaz 37,5 mg koncentrált fitoplanktont, a világ legrégebbi és legértékesebb tápanyagforrását.
A fitoplankton tartalmazza az összes aminosavat, nyomelemeket, vitaminokat, esszenciális zsírsavakat, foszfolipideket és antioxidánsokat, amire a szervezetnek szüksége van a tökéletes egészség megőrzéséhez.

A SolarStrips egy koncentrált keveréke a vadon élő fitoplankton fajoknak, amelyeket kizárólag a ForeverGreen termeszt.
A szabadalmaztatott eljárás szelíden megtöri a szilícium sejtfalakat, hő, hideg vagy vegyi anyagok nélkül. Ez lehetővé teszi a biológiai hozzáférhetőséget, és emberi fogyasztásra alkalmassá teszi a fitoplanktont.

A Solarstrips nagy mennyiségű bioflavonoidokat tartalmaz, amelyek segítenek a szennyeződések eltávolításában a bőrsejtekből. Az immunrendszer helyes működéséhez alanin, béta-karotin, E-vitamin és bioflavonoid szükséges.

A Solarstrips növeli az energiaszintet, mert a fitoplankton (Marine Phytoplankton Alpha 3 CPM) méregteleníti a testet és eltávolítja a méreganyagokat a sejtekből, így növeli az energiát és a közérzetet is javítja.

A Solarstrips segíti a szívműködést, nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánst, aminosavat, és a magas szintű omega-3 zsírsavakat, amelyekről ismert, hogy jó hatásúak a szív- és érrendszerre.
A nagy mennyiségű omega-3 zsírsav, nukleinsav, fenil-alanin, prolin, és magnézium az agy egészséges működését befolyásolják, elősegítik a memória javítását, a tanulást, és a jobb hangulatot.

 

Segíti az egészséges májműködést

Segít fenntartani az egészséges koleszterin szintet. Niacin, gamma-linolénsav és az omega-3 zsírsavak csökkentik a magas koleszterinszintet.

s5

Ez a weboldal nem az FGXpress hivatalos oldala. Az itt megjelent információk csak tájékoztatásul szolgálnak

3 Comments

 1. Juhász Károly

  Tiszteletem Vivien !
  A termékek közül a Solarstrips nevezetű termék
  érdekelne. Mekkora kiszerelésben van-és mennyibe
  kerül ennek az ára,s hogyan rendelhetem meg azt?
  Köszönettel-Juhász Károly Petőfiszállás-

  Reply
  1. admin (Post author)

   Üdvözlöm Károly!

   Küldöm a részletes válaszomat az e-mail címére 🙂

   Reply
 2. Máté

  Kedves Vivien!

  Engem a következő Fgxpress termékek érdekelnének ( ár – első rendelésnél és második rendeléstől, hozzáférhetőség, rendelés módja, szállítási idő, kiszerelés, adagolás ):
  Frequensea
  Solarstrips
  Pulse-8
  Retromé

  Reply

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.