Pulse-8 az egészséges szív és érrendszerért

A Forever Green Pulse-8 terméke egy L-arginint tartalmazó étrend kiegészítő, fitoplanktonnal.

A Pulse-8-at vezető tudósok, kardiológusok csapata állította össze.

A Pulse-8 egy speciális termék amely szívbarát összetevők keveréke. Ezek együtt nagyon kedvező hatásúak a szív és érrendszerre.

Miért ajánlott a Pulse-8 használata?

  • Javítja a vér áramlását az összes szervben
  • Gátolja a szív- és érrendszer korai öregedését
  • Szabályozza (bizonyos esetekben visszaállítja) a véredények tónusát és rugalmasságát
  • Növeli izomtömeget és csökkenti a testzsírt
  • Öregedés gátló (anti-aging) hatása van
  • Javítja az immunrendszer működését
  • Segít helyreállítani az egészséges szexuális teljesítményt és a férfiak termékenységét
  • Javítja az általános gyógyulást (különösen a csontoknál)
  • Véd és segít gyógyítani bizonyos típusú sugárfertőzést
  • Sok más kedvező hatás …

pulse

Jól ismert tény, hogy a szív és érrendszeri betegség az első számú gyilkos a férfiaknál és nőknél egyaránt. Több embert öl meg, mint a következő 9 halálok összesen. Egy nemzetközi felmérés a következőt mutatja 100 000 főre vetítve.

1_n

Ezzel a komoly kihívással több orvos és kutatócsoport foglalkozik, van köztük Nobel díjas kutatás is. Ennek az eredménye, miszerint az L-arginin hatásosan alkalmazható a szív és érrendszer egészségének megőrzésében

Az Pulse-8 L-arginint, és még 8 szuper szívbarát tápanyagot tartalmaz.

A 8 tápanyag olyan speciális minőségű és mennyiségű, hogy az L-argininnel együtt optimális eredményt érjen el a kardiovaszkuláris rendszerben.
A Pulse-8 kifejezetten a a szív és érrendszer egészségének megőrzésére szolgál.

L-arginin – ismert véráramlást fokozó, gátolja a szív- és érrendszer korai öregedését, szabályozza a véredények tónusát és rugalmasságát, javítja aTöbb információ szexuális teljesítményt és a férfiak termékenységét, segíti a testzsír csökkentését, növeli az energiaszintet.
Az internet tele van tényeken alapuló, lektorált, tudományos és klinikai kutatási cikkekkel és tanulmányokkal, amik dicsérik az L-arginint.

L-arginin által termelt nitrogén monoxidot “Csoda molekula” néven is emlegetik. Figyelemre méltó tulajdonságai miatt kapta meg az orvostudományban az 1998-as Nobel-díjat Louis Ignarro .

Az arginint fél esszenciális aminosavnak tartják, mert bár a test termeli, (idős korban már nem) de bizonyos esetekben lelassul a termelődése, és a pótlása hasznos lehet.
Ahogy egyre többet tudunk az L-arginin és a nitrogén monoxid jótékony hasznáról, felvetődik a kérdés, hogyan lehet ebből egyre többet bejuttatni a szervezetbe.

Erre az egyik legjobb lehetőség a Forever Green által forgalmazott Pulse-8 készítmény.

A Pulse-8 egy speciális, szabadalmaztatott, gyógyszerészeti minőségű elemi L-arginint tartalmaz.

Ha beépíted a Pulse-8-at a napi étrendedbe, rögtön megteszed az első lépést az egészséges szív felé vezető úton.

Ne várj! Kezdd el még ma a használatát!

gomb1

A Pulse-8 további összetevői

L-citrullin – Erősíti az L-arginin hatását, javítja és gyorsítja a gyógyulás folyamatokat, csökkenti a fáradtságot, javítja a vérkeringést, segíti a szövetek és izmok
energiaellátását, segít csökkenteni a testzsírt, segíti eltávolítani az ammóniát, ami káros a sejtekre.

Több információTengeri fitoplankton (alpha3 CMP) – a tengeri fitoplankton is bekerült a Pulse-8 termékbe. Ez 400-szor több energiát tartalmaz bármely ismert növénynél. (Ezt az összetevőt az EU bürokratái Európában még nem engedélyezték)

Vitaminok (B komplex, C, D): fontos szerepet játszanak a sejtek anyagcseréjében. Segítenek leküzdeni a stresszt, fokozzák az energiát, segítik a sebgyógyulást.
Az antioxidánsok segítik az immunrendszert, a kardiovaszkuláris rendszert, és gátolják a bőr öregedését. Elősegítik a kalcium felszívódását és a csontok egészségét, növelik az immunrendszer funkcióit, csökkentik a gyulladást.

CoQ10 – Támogatja a szervek legmagasabb energia igényét, mint például a szív és a máj, ahol a legmagasabb a CoQ10 koncentráció.

Inulin – Egy természetes édesítőszer, amely jó forrása az oldható rostnak, amely segít csökkenteni a vér koleszterin és vércukor szintjét.

Acai kivonat – Felfedezték, hogy az Acai bogyók a legerősebb antioxidáns élelmiszerek a bolygón. Az antioxidánsok jótékony hatással vannak az egész szervezetre, nem csak a szívre.

Gránátalma por – a gránátalma, egy kiváló antioxidáns, amely gátolja az LDL (koleszterin) lerakódását, növeli az artéria fal szilárdságát, miközben növeli annak az enzimnek az aktivitását, amely felelős, hogy az L-arginin átalakuljon nitrogén-oxiddá.

Rezveratrol (vörösbor kivonat) – A tudomány bebizonyította, hogy a szőlő egészséges étel, mert erős antioxidáns, az antocianinok és polifenolok (rezveratrol) jó hatásúak a szívre és csökkentik az LDL (koleszterin) lerakódását.

4

A használatáról érdeklődj az elérhetőségeimen

Szívesen válaszolok a kérdéseidre!

 

Orvosok mondták

“A ForeverGreen Pulze-8 egy olyan termék a szív és érrendszer egészségmegőrzésében, ami egyedüli a táplálékkiegészítő iparban. A Pulse-8 ötvözi az olyan kutatási eredményeket, mint az elemi L-arginin, a 3-CMP Marine fitoplankton szuper tápanyaggal. Egyszerűen fogalmazva az L-argininnal folytatott több tízezer vizsgálat mutat rá, milyen előnyökkel jár az életben ez a termék.”

Adam Saucedo, MD, alapítója és ügyvezetője az Új Élet Központnak.

 

“A mi laboratóriumi kutatásaink során azt tapasztaltuk, hogy sok ember javára szolgál az L-arginin pótlás. Az emberekben a szív és érrendszeri megbetegedéseknél helyreállítja a nitrogén oxid termelését és javítja a vér áramlását, ezáltal enyhíti a tüneteket. Ez növeli a teherbírást, javítja a szexuális teljesítményt a férfiaknál, akik érrendszeri eredetű impotenciában szenvednek.”
Dr Cook leírja, hogy “az L-arginin pótlása elengedhetetlen az olyan embereknél, akiknek szív és érrendszeri megbetegedés tünetei vannak, beleértve a koszorúér miatti mellkasi fájdalmat, görcsöket az érszűkület miatt a lábakban, szapora levegővétel, járási nehézség, vagy a gyenge szív miatti fáradtság és az impotencia.”

Dr. John P. Cooke – egyetemi orvosprofesszor a Stanford Orvosi Egyetem Érrendszer részlegének igazgatója

 

“Korábban bizonyították, hogy az L-arginin segíthet olyan betegségek kezelése során, ahol értágítás szükséges, mint pl. a mellkasi fájdalom, érelmeszesedés, szívkoszorúér betegségek, merevedési zavarok, szívelégtelenség, időszakos sántítás/perifériás érbetegség, a véredények duzzanata miatti fejfájás (vaszkuláris fejfájás). Az L-arginin beindítja a fehérjeképződést a testben, ennek hatását tanulmányozták a sebgyógyulás, a testépítés, a spermatermelés, és a kritikus betegségekkel rendelkező emberek sorvadásának megelőzése tekintetében”

Mayo Klinika

 

 

 

A Pulse-8 nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására.