POWERSTRIPS tapasz

POWERSTRIPS ™

 

Az FGXpress PowerStrips tapasz egy különösen hatékony természetes fájdalomcsillapító, mellékhatások nélkül csökkenti, ill. megszünteti a fájdalmat és a szenvedést az ízületi problémáknál, krónikus fájdalomnál, izomfájdalmaknál, reumánál, stb

Alkalmas a gyors regenerálásra edzés után. Mivel igazoltan drogmentes, használhatják a sportolók is akár sérüléseikre, akár az erőnlét növelésére.

A PowerStrips hatásos a különböző bőrproblémák kezelésére, és számos más területen is alkalmazható.

Elképesztő hatása miatt mára már sok helyen csodatapasznak nevezik.

Az amerikai ellenőrző intézet az FDA (Food and Drug Administration) a Class 1. Gyógyászati eszközök közé sorolta.

 

A Európai Unióban energetizáló, stresszoldó termékként van nyilvántartva. Erre rendelkezik  CE engedéllyel

gomb3

tapasz1

 

A PowerStrips 4 fő összetevőből áll: Mindez három rétegben. A külső réteg elemi germánium.
A belső réteg, erjesztett koreai vörös ginszeng, tengeri fitoplankton (Alpha 3 CMP ™), plusz egy ragasztóanyag keverékét tartalmazza. A napi használat egyszerű és kényelmes, valamint gyengéd a bőrhöz.

Elemi germánium

Az elemi germánium egy különleges optikai tulajdonságokkal rendelkező anyag.
Felbontja a hősugárzást az alkotóelemeire, mint ahogy egy prizma felbontja a fehér fényt a színek spektrumára.

A hőnek ez a “hosszú hullámú” eleme járul hozzá a legnagyobb mértékben a fájdalomcsillapításhoz.
Mint infravörös képeken látható, a hosszú hullámú hő 10 cm mélyen behatol a szervezetbe.
Ebben a régióban, kitágulnak az erek. Ez elősegíti a vér áramlásának növekedését, és kialakul a természetes hő. Ezt kiegészítik a biokémiai és neurológiai folyamatok, amelyek hozzájárulnak a fájdalomcsillapításhoz, míg a PowerStrip a bőrön van.

Tengeri fitoplankton

 

Az FGXpress PowerStrips belső rétege a tengeri fitoplankton. A készítményt egy szabadalmaztatott formula (Alpha 3 CMP) szerint gyártják.

A fitoplankton egyike azoknak a ritka természeti kincseknek, melyek tartalmaznak szinte mindent, amire szükség van az élethez (és a sejtek megújulásában).

A fitoplanktonok egysejtű élőlények, amelyek olyan kicsik, hogy csak mikroszkóp segítségével láthatók. Mert mikroszkopikus nagyságú, a sejtek, a szervezet képes felvenni azonnal, és ezzel megkap minden értékes tápanyagot egyidejűleg – maximális hatékonysággal.

A fitoplankton, más néven “Super Food” (szuper étel) a NASA, és számos tudományos tanulmány szerint a legfontosabb élelmiszer növény a világon. A fitoplankton termeli a föld oxigénkészletének több mint 90% -át. Fitoplankton nem csak az oxigén fontos forrása, hanem egy fontos táplálékforrás is a tengeri életnek.

És úgy tűnik, nekünk is.

Koreai vörös ginzeng

 

Több, mint 2000 éve fogyasztják egész Ázsiában a koreai vörös ginzenget (Panax ginseng), amiről a feljegyzések úgy számolnak be, hogy nincs hozzá fogható más gyógynövény, beleértve más ginzeng fajtákat is. A „Panax” szó görög eredetű, jelentése „mindent gyógyít”.
A „gyógynövények királyaként” is nevezik. Az 1. századból maradt fenn kínai írásos feljegyzés, amelyben a ginzenget „szuperior” vagyis legmagasabb szintű gyógyító erővel jellemezték.
A koreai vörös ginzeng a világ legerősebb adaptogén gyógynövényeként ismert. Az adaptogén gyógynövény olyan gyógynövény, amely segít a szervezetnek az egyensúly és az optimális egészség kialakításában és megtartásában. Képes a stresszhatásokat közömbösíteni és egyensúlyt teremteni a szervek működésében. Hatékony szellemi és fizikai teljesítményt növelő, öregedési folyamatokat késleltető, életerőt fokozó szerként tartják számon. A munkahelyi kiégés, kimerülés, a krónikus betegségek talaján kialakuló szellemi hanyatlás ellenszere.

A koreai vörös ginzeng számos hatóanyagot tartalmaz. A legfontosabb anyagok az úgynevezett ginzenozid vagy panaxozidok. Az FGXpress PowerStrips belső rétegének a keveréke tartalmazza az erjesztett koreai vörös ginzenget, amelyben 32 különböző típusú szaponin van.

Tartalmaz vitaminokat, aminosavakat, esszenciális olajokat, természetes enzimeket, és egyedülálló az ásványi anyag tartalma. 42 természetes ásványi anyagot tartalmaz, mint E-és B12 vitamin, tiamin, riboflavin, niacin, kalcium, vas, foszfor, nátrium, kálium, mangán, magnézium, kén és ón, stb.

 

A PowerStrips tapaszt

.gomb3

.

.

Ez a weboldal nem az FGXpress hivatalos oldala. Az itt megjelent információk csak tájékoztatásul szolgálnak

2 Comments

 1. Molnár Gábor

  Érdeklődnék, milyen Európai piacra is érvényes, ill. CE engedéllyel is rendelkezik valójában a termék, mert nem találom az EU-ban regisztrált orvostechnikai eszközök listájában?
  Van uniós tagállambeli regisztrációs igazolásuk? Ha igen, kérem publikáják!

  Reply
  1. admin (Post author)

   Üdvözlöm Gábor!

   Természetesen van a cégnek CE engedélye (is)
   e-nélkül nyilván nem forgalmazhatná a készítményeit évek óta Európában.

   A weboldalamon megtalálható, de beteszem a közvetlen linket:
   http://fgxpresshungary.com/wp-content/uploads/2015/08/2_n.jpg

   Reply

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.